فناوری

معرفی انواع ویروس های تلفن همراه

معرفی و آشنایی با انواع ویروس های تلفن همراه

به گفته کارشناسان، با افزایش محبوبیت تلفن های همراه و سایر وسایل ارتباطی جیبی، ویروس های مربوط به این ابزارها به میزان قابل توجهی افزایش می یابد و تعداد آنها هر سال 3 برابر سال قبل خواهد بود.

بر اساس این بررسی ها، در حالی که اکثر کاربران رایانه از خطرات ویروس های رایانه ای و کدهای مخرب آگاه هستند و رایانه های خود را به نرم افزارهای ضد ویروس و امنیتی مجهز می کنند، درصد بسیار زیادی از کاربران تلفن همراه همچنان در معرض خطر هستند. ویروس های خطرناک را به طور جدی منتشر می کند و هیچ اقدامی در مورد آن انجام نداده است. از یک دیدگاه کلی، واضح است که تلفن های همراه دارای تمام فناوری های لازم برای انتشار انواع ویروس ها هستند.

دارای پردازنده های کوچک، فناوری ارتباطی و امکان ارسال و دریافت داده و در بسیاری از موارد دارای سیستم عامل نیز هستند.طبق آمارهای منتشر شده بیش از یک سوم مردم دنیا دارای تلفن همراه هستند و این فرکانس باعث انتشار و انتشار ویروس تلفن همراه بر افراد بیشتری خواهد شد.

بیشتر اوقات، ویروس های تلفن همراه از فناوری بلوتوث برای انتشار استفاده می کنند. بنابراین، اگر گوشی شما این فناوری را ندارد، یا اگر زمانی که از بلوتوث استفاده نمی کنید، این سرویس را به طور کامل خاموش کنید، می توانید مطمئن باشید که گوشی شما آلوده نمی شود.

 

انتشار ویروس:

مانند ویروس‌های انسانی، ویروس‌های تلفن‌های همراه زمانی که دو دستگاه در مجاورت یکدیگر هستند پخش می‌شوند، اما این دو دستگاه می‌توانند تلفن‌های همراه، PDA یا لپ‌تاپ باشند. در ویروس های پیشرفته‌تر، این انتشار با استفاده از فناوری GPRS انجام می شود.

خوشبختانه با توجه به تنوع سیستم عامل های موجود در گوشی ها، در صورت آلوده شدن یک گوشی، این احتمال وجود دارد که گوشی هایی که از همان سیستم عامل استفاده می کنند، آلوده شوند و گوشی هایی که سیستم عامل های دیگر را اجرا می کنند، آلوده نخواهند شد.

 

معرفی انواع ویروس های تلفن همراه :

با توجه به گستردگی ویروس های تلفن همراه، در این مقاله به معرفی چند مورد از رایج ترین ویروس ها و نحوه مقابله با آن ها می پردازیم.

1) Fontal.A

این ویروس که می توان آن را در دسته تروجان ها قرار داد بر روی گوشی هایی با سیستم عامل سری 60 سیمبین نصب می شود و از بوت شدن گوشی جلوگیری می کند، صاحب گوشی این تروجان را روی گوشی خود دریافت می کند. و از طریق پیامک و بلوتوث و وای فای و … وارد نمی شود.

اگر گوشی شما به این تروجان آلوده شده است گوشی خود را تا رفع مشکل گوشی خاموش نکنید زیرا فرصتی برای روشن شدن آن وجود ندارد و که او برای همیشه خواهد خوابید.

2) doom boot.A

اگر این شفافیت جدید در یک ساعت اول رویداد حذف نشود، اطلاعات شما از بین خواهد رفت. تعداد زیادی پیام توسط MMS از تلفن های آلوده به طرح کرم ارسال می شود. و صاحب گوشی این پیام ها را نمی داند.

3) mabir.A

این ویروس اطلاعات SMS و MMS را از گوشی شما می‌دزدد.

4) cabir

این ویروس که یکی از اولین ویروس هایی بود که روی گوشی های موبایلی که روی سیستم عامل سیمبین کار می کردند فرود آمد. این ویروس از طریق بلوتوث به دستگاه های اطراف ارسال می شود که توسط تلفن های همراه قابل شناسایی است که به دلیل فعالیت زیاد باتری گوشی را خیلی سریع تخلیه می کند.

5) commwarrior

ویروسی که پس از ورود به گوشی خود را به عنوان یک برنامه کلیدی با آپدیت امنیتی سیستم عامل سیمبین وانمود می کند که پیام های MMS آلوده را به لیست دفترچه تلفن گوشی می فرستد و سایر گوشی ها را آلوده می کند و در پایان ماه MMS نیاز به ارسال شود. هزینه زیادی از مقام ذیصلاح ارائه دهنده خدمات.

6) skulls

اگر آیکون های گوشی شما با جمجمه و دو استخوان جایگزین شده و گوشی شما دچار مشکل شده است، مطمئن شوید که قربانی این ویروس هستید.

7) derver

این ویروس که پس از نصب روی گوشی آنتی ویروس کسپرسکی را غیرفعال می کند مخصوص گوشی هایی است که دارای سیستم عامل سیمبین هستند، جالب اینجاست که نام فایل این ویروس آنتی ویروس نام دارد.

8) fontal

این ویروس گوشی شما را مسدود می کند و به شما اجازه انجام هیچ عملیاتی را نمی دهد.

مقالات مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا